Veilig en Betrouwbaar

 

Veilig En Betrouwbaar
Datacenter Alle servers voor Digitaal Bureaublad staan in ons datacenter. Het datacenter biedt het hoogst mogelijke niveau van veiligheid voor wat betreft brand of inbraak en is voorzien van meervoudige noodstroomvoorzieningen om een 99% continuïteit te garanderen.Verbinding

Digitaal Bureaublad bevindt zich in een van internet afgeschermd netwerk. Toegang loopt via een firewall. Wanneer u verbinding maakt met Digitaal Bureaublad, wordt er eerst een op basis van SSL versleutelde tunnel opgezet. Daarna vindt er verificatie van gebruikersnaam en wachtwoord plaats.Optioneel is een extra verificatie d.m.v. een hardware-token.  U werkt volledig in een terminal-server omgeving. Dit betekent dat er geen data of bestanden over de lijn heen en weer gaan, maar alleen de toetsenbordaanslagen en muisbewegingen gaan heen en de beeldschermweergave komt retour. Al uw bestanden blijven veilig op het datacenter.

Redundantie en Back-up

Vrijwel alle apparatuur in Digitaal Bureaublad is dubbel uitgevoerd. Dit betekent dat u zelfs bij uitval van een complete server binnen enkele minuten probleemloos door kunt blijven werken zonder verlies van data of gegevens. Van alle database servers in Digitaal Bureaublad wordt dagelijks een back-up gemaakt. U beschikt dus altijd over een back-up van niet ouder dan 1 dag.

Comments are closed.

Wordpress and WHMCS integration by i-Plugins